An experimental project made in partnership with architect Hristo Rizov and architect Marina Stoeva. Quick View Quick View Quick View Quick View Quick View Quick View
Read More

ap. #B

by hristo.tritakov/ December 5, 2018/ in INTERIOR/ 0 comments
ОПИСАНИЕПроектът е разработен в екип с арх. Силвия Трампова. КОРИДОР ДНЕВНА КУХНЯ ИМЕ НА ПРОЕКТААпартамент #БМЕСТОПОЛОЖЕНИЕс.БистрицаГОДИНА НА ПРОЕКТИРАНЕ2017ИЗПОЛЗВАН СОФТУЕРArchicad 19, 3ds Max Design 2016, Photoshop CC Коридор Дневна зона с трапезария Кухня
Read More

ap. #7

by hristo.tritakov/ November 24, 2018/ in INTERIOR/ 0 comments
Интериорът на апартамент #7 е част от проект за многофамилна жилищна сграда в кв. Надежда, София. Търсена е модерна визия създаваща усещане за домашен уют.
Read More

ap. #V

by hristo.tritakov/ November 2, 2018/ in INTERIOR/ 0 comments
Интериорът е проект за младежко жилище в столичен квартал. Земните цветове, зелените акценти, използването на естествен фурнир и множество текстили цели създаване на комфорт и уют на обитаване.
Read More

ap. #OK

by hristo.tritakov/ October 31, 2018/ in INTERIOR/ 0 comments
Интериорът е решен в светли тонове с подчертано мъжко излъчване. Сините акценти в комбинация с дърво и различни текстили целят създаване на комфорт и уют в маломерното жилище.
Read More

ap. #5

by hristo.tritakov/ June 6, 2017/ in INTERIOR/ 0 comments
Интериорът на апартамент #5 е част от проект за многофамилна жилищна сграда в кв. Надежда, София. Приоритетни в случая са светлите тонове, ярките цветови акценти създаващи модерна, младежка атмосфера в маломерното жилище.
Read More
„Terra“ е ресторант в град Кюстендил отворил врати края на 2016-та година. Разположено в непосредствена близост да главната улица, заведението има за цел да привлече жители и гости на града чрез добра кухня, с модерен и вълнуващ интериор. Проектът е реализиран в екип с Милка Фъркова - интериорен дизайнер.
Read More

Офис X

by hristo.tritakov/ September 20, 2016/ in INTERIOR/ 0 comments
Проектът е идейно предложение за представително офис пространство, разработено в два варианта. Вариант I - по-мъжки и луксозен с повече детайл и лъскави повърхности. Вариант II - пространство с по-изчистен стил със светли материали и текстили.
Read More
Интериорът представлява идеен проект за оформление на вътрешното пространство на ресторант - част от клубно селище "Белчинси извор". Предложеното решение е с подчертана еко насоченост, използване на естествени материали в комбинация с модерни елемeнти на обзавеждането - мека мебел, осветителни тела, текстил и т.н. Основна цел е създаването на усещане за уют и топлина.
Read More
Интериорът представлява идеен проект за преустройство на съществуваща зала в главния офис на Главболгарстрой - София. Търсена е нова функция - място за презентации и представяне на проекти на фирмата.
Read More
Интериорът представлява идеен проект за оформление на вътрешното пространство на къща Калина - част от клубно селище "Белчинси извор". Предложението решение е с идея за еко насоченост, използване на естествени материали и цели привличането на бъдещи купувачи на къщи от целия комплекс.
Read More
Цялостното решение е формирано в условията на реконструкция на съществуваща сграда и адаптирането и в шоурум за мебели. Целият интериор, както и отделни предмети на дизайна са обект на детайлна разработка.
Read More
Еднофамилната жилищна сграда е от тип – резиденция за архитект. Освен основната си жилищна функция към нея е изградено и офисно пространство с зони за проектиране и презентации. В проекта е търсено максимално използване на специфичните природни дадености на територията, навлизане на зеленина в интериора на сградата и добра взаимовръзка вътре – вън при решаване на архитектурния образ.
Read More
Зареждане...